RETOURNEREN

Is het bestelde product niet wat je er van verwacht had? Dan heb je het recht om het product, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te melden. Deze tijd gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Na deze melding heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Om gebruik te maken van dit recht kun je eenvoudig contact met ons opnemen:

Wanneer wij het pakket in goede staat hebben ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten, maar exclusief de kosten van de retourzending binnen 14 dagen op je bankrekening overgemaakt.

De retourkosten bedragen circa € 6,95 per pakket, maar raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Geretourneerde producten met onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij niet in behandeling nemen.

Stuur je een deel van de bestelling terug of was je bestelling gratis verzonden, dan wordt alleen het retour gezonden product vergoed. Voor het terugbetalen hebben wij je bankrekeningnummer nodig. Het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Need & Nonsense hebt gedaan. Dit vragen wij om eventuele fraude met terugbetalingen tegen te gaan.

Het product afleveren op onderstaand adres mag ook. Maar alleen na overleg met Need & Nonsense.

Retouradres:

Need & Nonsense                            
Fivelstraat 24
9919BD Loppersum
Emailadres: info@needandnonsense.nl